Begeleiding op maat

Staat u voor een veranderopgave? Veranderconcepten kan u in elke fase van uw verandertraject ondersteunen.  Onze diensten vanuit de rol van adviseur, (interim) verandermanager, coach of trajectversneller - als tijdelijke versterking van uw team - stemmen wij graag af op uw vraag. Heeft u behoefte aan een frisse blik, een training of de realisatie van een volledig veranderconcept? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Adviseur, (interim) verandermanager

Onze aanpak als ervaren verandermanager kenmerkt zich door een grondige analyse en diagnose die de basis vormen voor een integraal veranderconcept. We verbinden meerdere kansen en noodzaken tot samenhangende verandering. Hierbij stellen we actiegericht leren en ontwikkelen centraal in het veranderconcept. Hierdoor vergroten we de verander- en realisatiekracht van de betrokkenen in de organisatie én creëren we een flexibele en op verandering gerichte infrastructuur. Een groot aantal veranderconcepten hebben zich inmiddels meerdere malen in de praktijk bewezen. Laat u bijvoorbeeld eens verrassen door een uitgewerkt veranderconcept op het gebied van:

  • herindeling of fusie
  • opgavegericht of -gestuurd werken
  • invoering omgevingswet
  • digitalisering

Coach

Staat u voor een veranderopgave en heeft u behoefte aan een klankbord? Wilt u een toets op uw plan of uw rolinvulling als verandermanager? Veranderconcepten denkt graag met u mee. Dankzij onze kennis- en ervaring zijn we een waardevolle sparringpartner, waardoor u ook zelf in beweging blijft.


Trajectversneller

We versterken tijdelijk uw veranderteam en brengen versnelling in de analyse en diagnose voor de organisatie. Onze ervaring met eerdere trajecten maakt ons alert op de kansen die nieuwe ontwikkelingen met zich mee brengen. Samen vertalen we deze met het team naar de integrale veranderkansen voor de organisatie.