Over Veranderconcepten

Een veranderconcept biedt uw organisatie een op maat gemaakt professioneel procesontwerp voor het realiseren van duurzaam werkende veranderingen. Met onze actuele organisatie- en veranderkundige kennis en ervaring realiseren we de beoogde veranderingen volgens een samenhangende strategie en maken we deze écht werkbaar voor uw organisatie. Een veranderconcept is praktisch, eenvoudig, beproefd en direct te implementeren.
Wat onze veranderconcepten bijzonder maakt, is dat er gedurende de realisatie van de verandering actief wordt geïnvesteerd in de verander- en realisatiekracht van de betrokkenen in de organisatie én het creëren van een flexibele, op verandering gerichte 'infrastructuur'. Hiermee krijgt het concept een duurzaam karakter en is de organisatie beter in staat zich aan te passen aan veranderingen in de omgeving.

Jan de Ridder

Veranderconcepten is opgericht door Jan de Ridder. Als ervaren organisatie- en veranderkundige vertaalt hij bestuurlijke ambities van maatschappelijke organisaties naar concrete veranderconcepten. Na het succesvol afronden van zijn Sioo-opleiding organisatie en veranderkunde startte hij Veranderconcepten om als zelfstandig adviseur zijn praktijkkennis op het gebied van organiseren, leren en veranderen in te zetten bij maatschappelijke organisaties. Jan werkt hierbij samen met een uitgebreid netwerk van ervaren professionals.
Jan is sinds 2009 werkzaam bij de provincie Zuid-Holland waar hij als organisatieadviseur vormgeeft aan de organisatieontwikkeling. Eerder werkte hij als management consultant bij KPMG.

Bekijk het volledige profiel van Jan op LinkedIn.